Present till mamma

Present till mamma – En mängd presenttips till din mamma

Vill du hitta en perfekt present till mamma? Då har du kommit till helt rätt ställe. Här har vi samlat en mängd presenttips som till exempel kan passa som födelsedagspresent eller julklapp till mamma. Vi hoppas att du ska hitta en bra present till din mamma.1. Upplevelsepresent

Upplevelsepresenter blir mer och mer populära och är ett bra alternativ till den som har allt.

Vad sägs om att ge bort biljetter till en konsert med favoritbandet? Alternativt kan du ge bort biljetter till en stand-up show/bio/teater.

Annars kan det vara kul med presentkort till en kurs i något hon är intresserad av, till exempel fotografi, kaffekurs eller matlagning.

Ett roligt alternativ är att ge bort en drömupplevelse med provkörning Ferrari eller Lamborghini. Läs mer om detta här.

Greatdays.se erbjuder också många roliga och spännande äventyr som kan passa.

2. Resepresent

T.ex. är en weekendresa i storstaden, vistelse på spa hotell, eller en sista-minuten-resa en riktigt fin present till mamma.

Tips: Hos Seat24 och Supersavertravel hittar dumånga bra erbjudanden på resor.

3. Fotopresent

Exempel på fotopresenter kan vara en inramad bild av familjen, eller ett fotoalbum med fina bilder från det gångna året.
En årskalender med en bild på familjen är också en bra present till mamma som hon garanterat kommer att uppskatta.

Alternativt kan du ge bort ett presentkort på familjefotografering. Bilderna är ett härligt minnet av en tid du inte får tillbaka, och är i sig en bra present för hela familjen.

4. Smycken/klockor

En klocka är klassisk mammapresent. Annars skulle det kunna vara så att hon skulle uppskatta ett halsband, ringar och örhängen,

5. Present till mamma med fokus på välbefinnande

En lång och rogivande massage med aromaoljor som mjukar upp muskler.
En lång och rogivande massage med aromaoljor som mjukar upp muskler. Ta reda på mer på Great Days.

Din flickvän förtjänar garanterat lite välbefinnande i vardagen. Exempel på sådana presenter kan kvinnor vara en skön ansiktskräm, handkräm eller fotkräm, eller en fin parfym. Smink kan också vara en bra present/julklapp till din flickvän.

Annars kan ett presentkort till frisören eller manikyr/pedikyr vara en bra present till din flickvän.

Ett par varma tofflor eller en varm filt är också alltid trevligt att ha under kalla vinterdagar.
Många uppskattar nog även presentkort på massage eller hud/fotvård.

Tips! Om du vill handla på nätet hittar du många bra erbjudanden på smink och skönhetsprodukter på Beauty Zone och DonnaBeauty. Parfym.se erbjuder parfym, makeup, hud- och hårvård till låga priser.

Tips 2! Greatdays.se erbjuder flera behandlingar för välbefinnande som du kan boka online, som t.ex. saltspa, fotvård, aromamassage eller ansiktsbehandling.

6. Kläder och tillbehör

Kläder eller skor kan vara en härlig present. Om det är svårt att veta rätt stil eller storlek kan ett presentkort till en klädsel- eller skobutik vara fint.

7. Rolig present

Att ge bort en humoristisk present kan också vara en bra idé.

8. Parfym

En parfym är en fin present till mamma. Hör gärna om hon har några favoriter som hon använder ofta.

9. Träningsutrustning

Om hon älskar att träna kan träningsutrustning vara en bra present att ge bort. Vad sägs om att ge bort ett par sköna löparshorts, träningströja, coola löparskor eller en pulsklocka?

10. Teknisk present

Du kan t.ex. ge bort en mobiltelefon, surfplatta, pekdatorer eller bärbar dator. Andra populära presenter kan vara spelkonsol eller spel till spelkonsol.

11. En bra bok

Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Tänk på vilka hobbies och intressen hon har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok?

Eventuellt kan en prenumeration på en tidning eller bokklubb vara en bra present till mamma.

12. Prenumeration på nätbaserade underhållningstjänster

Exempel på sådana presenter kan vara en prenumeration på Netflix/Spotify/Tidal eller liknande.

13. Prenumeration på tidningen

En prenumeration på tidningen är en bra present som säkerligen ger en hel del läsning glädje under en lång tid framöver.

14. Ätbara/drickbara presenter

Ätbara/drickbara presenter, som till exempel en god öl, choklad, kaffe eller presentkort på en hemlagad middag hos dig är bra present till mamma.

15. Supporter-utrustning

Om din mamma hejar på ett visst fotbollslag eller liknande kommer hon garanterat att uppskatta att få supporter-utrustning i present. Varför inte en tröja med namnet på laget, eller en halsduk i lagets färger?

16. Present till husdjuret

Om din mamma har ett husdju kan det kanske vara en idé att köpa något till husdjuret, eller något som har med husdjuret att göra?

17. En köksmaskin

Det finns många roliga slags köksmaskiner som man kan ge bort. Till exempel kan du ge bort en smoothie mixer, glassmaskin, kaffebryggare, ismaskin eller popcornmaskin.

Har du fler tips? Berätta gärna genom att använda kommentarsfältet nedan.

Tillbaka till huvudsidan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *